Over MH-sports

Mike Hoffmans
Mike Hoffmans

Trainer en eigenaar van MH-sports

Mijn naam is Mike Hoffmans, woonachtig in Waddinxveen en eigenaar van MH-sports. Na circa 6 jaar gewerkt te hebben voor een grote tennisschool in de omgeving, heb ik in 2012 MH-sports opgericht. Het kunnen uitwerken van de vele ideeën die ik heb op het gebied van tennisles, motiveerde mij sterk om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na mijn opleiding Sport en Bewegen succesvol te hebben afgerond, heb ik de KNLTB diploma’s “tennisleraar A en B’ behaald en mij verder gespecialiseerd in Tenniskids en conditietraining ( HITT ).Ik verzorg zowel op individueel als groepsniveau lessen en trainingen voor alle leeftijden en speelniveau’s. Tijdens de lessen gaan we zo specifiek mogelijk jullie niveau naar een hoger plan tillen.

Graag wil ik u of uw kinderen op een naar mijn idee leuke en passende manier leren tennissen of verbeteren in jullie tennisspel. Ik ben van mening dat tennis meer betekent dan de slagen van het racket alleen. Tennis heeft te maken met plezier en motivatie, winnen en verliezen en natuurlijk ook met vaardigheid en conditie. Al deze onderdelen combineer ik in mijn lessen met aandacht voor de verschillen in leeftijd, tempo en niveau.

Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt en tref ik u binnenkort op één van de tennislocatie waar MH-sports de lessen en trainingen verzorgd.

Tot snel op de tennisbaan

Mees Bakker
Mees Bakker

Trainer

Mijn naam is Mees Bakker, ik ben 18 jaar oud en ben afkomstig uit Gouda. In mijn 8e levensjaar heb ik kennis gemaakt met tennis, mijn broer deed het al een poosje en ik speelde altijd tegen het muurtje als hij moest spelen. Na een paar jaar les, wedstrijden spelen en grote wedstrijden bekijken in Ahoy bij het ABN AMRO WTT, ben ik helemaal besmet geraakt met het tennisvirus. Zoveel mogelijk tennissen ook al had ik daar soms niet altijd tijd voor. Na 6 jaar middelbare school leek een tussenjaar het beste voor mij. Hierin ben ik aan de slag gegaan met de a-opleiding van de KNLTB, om trainer te worden en ben ik zo bij Mike terecht gekomen. Vanaf moment één klikte het met Mike en na een paar weken stage kreeg ik steeds meer mijn eigen uren. Ik sta met veel plezier op de baan in Waddinxveen en vind het ontzettend gaaf om mijn eigen tenniservaringen en kennis die ik heb opgedaan in mijn leven, door te geven aan mensen. Naast die kennis blijft plezier en gezelligheid natuurlijk bovenaan bij mij. Stuk voor stuk leer ik steeds meer mensen kennen hier in Waddinxveen, maar de mensen die ik nog niet heb gesproken hoop ik snel te zien bij de trainingen! Met sportieve groet, Mees!

Marco van de Weteringh
Marco van de Weteringh

Trainer

Met veel plezier en genoegen mag ik mezelf welkom heten in het MH-Sports team! Hierbij wil ik mezelf daarom graag even voorstellen aan jullie; Mijn naam is Marco van de Weteringh, woonachtig in Alphen aan den Rijn en ik ben 25 lentes jong. Vanaf kleins af aan speelde ik met niets liever dan een tennis en/of voetbal en ging ieder ander voorwerp de box uit. Het was daarom ook geen verrassing voor mijn ouders dat ik op mijn 5e levensjaar begonnen ben met tennissen en ik kan wel stellen dat de passie voor het spelletje en sport geen moment is verzwakt. Na een paar jaar had ik het genoegen om de bonds/regio trainingen te mogen volgen bij de KNLTB en de kers op de taart was toch wel dat ik in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar jong Oranje heb mogen vertegenwoordigen tijdens een toernooi in België! Daarnaast mag ik mezelf gelukkig prijzen dat ik nog een aantal toernooien in het buitenland heb mogen spelen en ik kan wel zeggen dat dit een hele unieke en mooie ervaring is geweest. Tot mijn 18e levensjaar heb ik het hele land afgereisd om allerlei jeugdtoernooien te mogen spelen en daarna heb ik voornamelijk competitie gespeeld bij een aantal verenigingen. Via via ben ik 4 jaar geleden terechtgekomen bij de Gouwe Smash en ben hier echt in een warm bad beland. Er is oprecht geen enkele vereniging geweest waar ik het zo naar mijn zin heb gehad als bij de Gouwe Smash. In al die jaren de sport te hebben mogen beoefenen en ervaringen te hebben opgedaan op verschillende niveaus, heb ik anderhalf jaar geleden besloten om de opleiding ‘tennisleraar’ via de KNLTB te volgen en heb ik mijn ‘A’ licentie behaald. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in het tennisvak bij een andere vereniging, heeft Mike mij gevraagd of ik het team wilde komen versterken om samen met de andere leraren het plezier en vaardigheden over te brengen op jullie. Het lijkt me daarom ontzettend leuk en uitdagend om samen met jullie naar een doel te werken! Of het nu op tactisch, technisch of op mentaal vlak is.. wij gaan hier aan werken en samen komen we eruit! Maar het belangrijkste is; PLEZIER. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop jullie binnenkort op de baan te mogen verwelkomen! Met sportieve groet, Marco van de Weteringh

Jasper Baggerman
Jasper Baggerman

Trainer