Welkom

Logo MHsports def

De leraren van MH-sports zijn een hecht team fanatieke tennissers die naast vele uren tennisles geven ook zelf veel op de baan te vinden zijn. Wij verzorgen tennislessen voor zowel de beginnende als gevorderde tennissers alsmede specifieke conditietraining ( HITT ). Onze visie is dat wij willen bijdragen aan het leren en/of naar een hoger niveau tillen van jullie tennisspel. Iedere tennisser staat met een ander doel op de baan. De technieken en oefeningen die wij aanreiken, worden natuurlijk door ons afgestemd op uw doelen en wensen. MH-sports biedt tennisles op maat. In de reguliere tennislessen wordt aandacht besteed aan zowel de tactische, als de technische, mentale en conditionele onderdelen van de tennissport. Daarnaast bieden we ook specifiek conditietrainingen (zie HITT training).

Start u zoon of dochter met tennislessen, dan laten wij ze graag kennismaken met Tenniskids. Dit is op een spelende manier kinderen verbeteren in de tenniseigenschappen, in het samenwerken en in de algemene coördinatie. Maar het gaat vooral om de kinderen PLEZIER te laten beleven met het spelletje tennis. Tijdens de tennislessen passen wij het bewust en onbewust leren toe, door kinderen oefeningen en spelvormen te geven waarin wij ze uitdagen om d.m.v techniek of tactiek hun doel te bereiken. Wilt u zoon of dochter kennis maken met tennis, dan is het altijd mogelijk om deel te nemen aan een gratis proefles.

 

Meer informatie over tennislessen, conditietrainingen en racket verkoop vind u verder op de site of op onderstaande links.

Inschrijfformulieren jeugd

Inschrijfformulieren senioren

HITT ( hoge intensieve tennistraining )