Padel Only

Met MH-sports zijn wij de samenwerking aangegaan met Padel Only om qua padel trainingen het beste van het beste aan te kunnen bieden. Deze jonge en enthousiaste padelschool staat net als MH-sports voor kwaliteit op en naast de baan. De inschrijvingen voor trainingen, clinics ect zal verlopen via MH-sports en het praktische gedeelte op de baan zal gegeven worden door de trainers van Padel Only.

Graag stellen wij de eigenaar van Padel Only voor aan jullie, met daarbij een korte uitleg over de visie van de padelschool.

padel only

Hoofdtrainer & eigenaar: Arwin Romeijn
Nadat ik Padel heb ontdekt in Alicante ben ik eind 2017 begonnen met de Academy. Vanaf dat moment wilde ik fulltime met Padel bezig zijn. Hierdoor begrijp je misschien wel waar onze naam vandaan komt. Als hoofdtrainer heb ik eigen spelers doelen en Academy doelen.

Onze missie & doelen


Meer padelspelers in Nederland te creëren. Door onze passie, kennis en oog voor kwaliteit zorgen wij ervoor dat er steeds meer padellers in Nederland bijkomen. Maar daar stopt het niet. Want een goede club of vereniging wilt dat haar sporters beter worden en hebben oog en belang voor ontwikkeling. Meer padel niveau, kennis en kwaliteit op de baan, betekend meer roaring en een gezondere sportomgeving. Wij geven antwoord op al je padel vragen.

Uiteindelijk wil ik als hoofdcoach een kwaliteit Padel-Only trainersteam opbouwen waarmee wij op meerdere clubs en verenigingen als de ideale partner worden gezien. Als hoofdcoach ben ik in deze situatie de overkoepelende trainer en zorg ik ervoor dat alle trainers, clubs en verenigingen tevreden zijn. Door het Padel-Only trainersteam halen we het beste uit elkaar naar boven, zorgen we voor verbinding en zijn wij een ideale partner voor de club of vereniging. Waarbij er gelet wordt op:

  • kwaliteit en professioneel aanbod
  • gezonde sportomgeving en structuur
  • een duidelijk plan per club/vereniging
  • beleving
  • communicatie

Kijk voor meer informatie over padel only op www.padel-only.nl