Padel training

Padeltrainingen

Graag ook wekelijks trainen en bezig zijn met het gave spel padel? Wij verzorgen wekelijkse trainingen op een vast dag en vast moment in een groep die tijdens deze lesserie in dezelfde samenstelling zal blijven. Tijdens de trainingen werken wij aan de techniek en tactiek van jullie padelspel. Wil jij ook graag jouw spel verbeteren en jezelf uitdagen in verschillende spelsituaties? Informeer dan snel naar de mogelijkheden die er op dit moment zijn qua trainingen.

Wanneer zijn de trainingen?
Op de maandag en donderdag worden de training overdag en in de avond verzorgd door Antony Peskens van AP Padel. Voor alle overige trainingen zoals s’ochtends of overdag kan u terecht bij Mike Hoffmans ( eigenaar MH-sports)

Aanmelden als individu

Wil jij graag individueel starten met padel? Dan kan dit uiteraard ook. Dit gaat altijd met u in overleg en met een mogelijke kennismaking op de baan. Dit om u niveau in te schatten voor een juiste groep. Vervolgens bieden wij u waar mogelijk direct een moment aan om deel te nemen aan de vaste reeks met trainingen.

Uiteraard is privétraining ook mogelijk.

Aanmelden als groep

Heb je al een groepje compleet van 3 of 4 spelers? Dat is mooi, want dan weet je al wie jouw trainingspartners worden voor de komende trainingsserie. Meld je groep en wij gaan snel aan de slag.

Alle soorten trainingen zijn mogelijk:
– Privétraining
– Duotraining
– Groepstraining
– Proefles/ losse les en een serie lessen

Voor meer informatie:
Mike Hoffmans
inf0@mh-sports.nl
06-13100451